Specificaties

Adres Prinses Beatrixlaan 23 , Den Haag
Tot. huuropp. 0 m²
Multitenant Nee
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Tot. beschikbaar 28033 m²
Huren vanaf 0 m²
Huurprijs vanaf € 0,- m²/jr

Omschrijving

Beatrix II, ook wel de ‘Groene Toren’ genoemd, is een icoon langs de Utrechtsebaan in Den Haag. Het gebouw is ontworpen door van Gool en is vanaf 1986 in gebruik als hoofdkantoor van PostNL. In 2011 heeft een volledige renovatie plaatsgevonden waardoor het gebouw voldoet aan alle comfort en duurzaamheideisen van deze tijd.


Omgeving

Beatrix II maakt onderdeel uit van het Beatrixkwartier, dit gebied ligt in Den Haag Nieuw Centrum: direct naast de Utrechtsebaan, tussen het Paleis van Justitie en het kantoor van Nationale Nederlanden. De Prinses Beatrixlaan vormt het hart van het Beatrixkwartier, langs deze boulevard staan kantoren en appartementen, maar ook winkels voor kleine aankopen, crèches, grand cafés, restaurants, fitnessvoorzieningen, een hotel en een vergadercentrum. Werken, wonen, winkelen, dienstverlening en ontspanning komen samen in het Beatrixkwartier. Geen saaie kantooromgeving, maar een gebied dat leeft, 24 uur per dag, 7 dagen per week.


Bereikbaarheid

Bij de ontwikkeling van het Beatrixkwartier heeft bereikbaarheid hoge prioriteit gekregen. Zowel voor de auto als het openbaar vervoer is deze dan ook uitstekend te noemen. Het gebied ligt naast afrit 3 aan de Utrechtsebaan, waardoor een rechtstreekse verbinding met de A12 (richting Utrecht), de A4 (richting Amsterdam) en de A13 (richting Rotterdam) is gegarandeerd. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens zeer goed. Den Haag Centraal Station en station Laan van NOI liggen op loopafstand, ook stopt de Randstadrail, die in hoge frequentie Den Haag CS, Zoetermeer en Rotterdam met elkaar verbindt, midden in het gebied.