Amsterdam De Zuiderhof Paviljoen 2

Specificaties

Adres Jachthavenweg 124 , Amsterdam
Tot. huuropp. 1632 m²
Multitenant Ja
Beschikbaarheid Direct beschikbaar
Tot. beschikbaar 1257 m²
Huren vanaf 600 m²
Huurprijs vanaf € 350,- m²/jr

Omschrijving

Zuiderhof Paviljoen 2 is het meest recente gebouw van de drie paviljoens in het Dutch Office Fund en is opgeleverd in 2000 en heeft een metrage van 1.632 m² kantoorruimte. Door hun gelede opbouw en het zachte materiaalgebruik gaan de paviljoens op in de rietkragen en moerasbossen langs het water. De houten dekken aan het water zijn ingericht als terras, waaronder de parkeergarages zich bevinden.


Omgeving

In een prachtige omgeving van water en groen ligt dit architectonisch hoogstaande project. De paviljoens liggen als schepen aangemeerd in de Nieuwe Meer en benadrukken de overgang van het land naar het water. De Zuiderhof maakt onderdeel uit van de meest prestigieuze kantorenlocatie van Nederland (de Zuidas), maar ligt tegelijkertijd direct aan het Nieuwe Meer en bij het groen van het Amsterdamse Bos.


Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met de auto is optimaal door de ligging direct aan de op- en afrit S108 van de Ringweg A10 Amsterdam.

Via de Ringweg A10 zijn de belangrijkste snelwegen A1, A2, A4 en A9 gemakkelijk en snel te bereiken. Ook per openbaar vervoer is het gebouw zeer eenvoudig te bereiken. Het station Amstelveenseweg ligt op loopafstand van het gebouw en biedt diverse metro en buslijnen. Daarnaast zijn via het NS Station Zuid in het hart van de Zuidas diverse nationale en internationale treinverbindingen beschikbaar. De reistijd naar Station Schiphol bedraagt 8 minuten vanaf Station Zuid.