Amsterdam De Zuiderhof Paviljoen 4

Specificaties

Adres Jachthavenweg 112 , Amsterdam
Tot. huuropp. 2464 m²
Multitenant Nee
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Tot. beschikbaar 0 m²
Huren vanaf 0 m²
Huurprijs vanaf € 0,- m²/jr

Omschrijving

Op de kop van de Zuidas, gelegen aan de rand van de Nieuwe Meer liggen vier bijzondere kantoorpaviljoens die deel uitmaken van kantorenpark de Zuiderhof. Drie van deze kantoorgebouwen zijn onderdeel van het Dutch office Fund. Allen zijn met natuurstenen gevels en een karakteristieke koperen boeg uitgevoerd. Het hier afgebeelde Paviljoen 4 is opgeleverd in 1998 en is 2.464 m² groot.


Omgeving

In een prachtige omgeving van water en groen ligt dit architectonisch hoogstaande project. De paviljoens liggen als schepen aangemeerd in de Nieuwe Meer en benadrukken de overgang van het land naar het water. De Zuiderhof maakt onderdeel uit van de meest prestigieuze kantorenlocatie van Nederland (de Zuidas), maar ligt tegelijkertijd direct aan het Nieuwe Meer en bij het groen van het Amsterdamse Bos.


Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met de auto is optimaal door de ligging direct aan de op- en afrit S108 van de Ringweg A10 Amsterdam.

Via de Ringweg A10 zijn de belangrijkste snelwegen A1, A2, A4 en A9 gemakkelijk en snel te bereiken. Ook per openbaar vervoer is het gebouw zeer eenvoudig te bereiken. Het station Amstelveenseweg ligt op loopafstand van het gebouw en biedt diverse metro en buslijnen. Daarnaast zijn via het NS Station Zuid in het hart van de Zuidas diverse nationale en internationale treinverbindingen beschikbaar. De reistijd naar Station Schiphol bedraagt 8 minuten vanaf Station Zuid.