Specificaties

Adres Weena 505 , Rotterdam
Tot. huuropp. 65676 m²
Multitenant Ja
Beschikbaarheid Direct beschikbaar
Tot. beschikbaar 17242 m²
Huren vanaf 700 m²
Huurprijs vanaf € 215,- m²/jr

Omschrijving

De Delftse Poort, gelegen aan het Weena op de hoek van het stationsplein, is een van de meest herkenbare gebouwen van Rotterdam. De twee torens met hun spiegelende glasgevels zijn ontworpen door de architect Abe Bonnema. De twee torens, van 151 meter en 93 meter hoog, worden met elkaar verbonden door de onderbouw. Tot 2009 was dit het hoogste kantoorgebouw van Nederland. Verdeeld over 42 verdiepingen biedt het gebouw 65.000 m2 kantoorruimte. Het hoofdkantoor van Nationale Nederlanden is hier gevestigd.


Omgeving

De Delftse Poort bevindt zich midden in het centrum van Rotterdam, Op het snijpunt van cultuur, business, winkelen en dynamiek. De directe omgeving biedt u werkelijk alles wat u als ondernemer binnen handbereik wilt hebben zoals restaurants, hotels, congresruimten, banken en winkels. Naast de hoogbouw van De Delftse Poort zijn ook de Millenniumtoren, de Weenatoren en het Weenacenter gesitueerd aan het Weena.


Bereikbaarheid

De Delftse Poort is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De Delftse Poort is gelegen aan het stationsplein van Station Rotterdam Centraal, dat alle mogelijke openbaar vervoerverbindingen biedt waaronder de hoge snelheidslijn naar luchthaven Schiphol. Ook is de reistijd vanaf de snelweg rond Rotterdam naar het Weena zeer comfortabel, en in vergelijking met andere steden filevrij.